查詢電話: 31523480、Whatsapp查詢: 60732169

睇樓團

【天天出發 馬尼拉 美食睇樓深度考察團】

東盟十國中經濟增長最強的市場,首都自從有賭城區後旅客攀升,加上2400百萬人口的超級城市,而佔地只有上海1/10,就是上佳的投資機會。
四日三夜的行程由當地樓市專家,帶大家認識呢個城市,走訪不同的商業中心區域,參觀樓花及現樓。

【天天出發 吉隆波 美食睇樓深度考察團】

KL 項目眾多,我們三天行程帶大家睇最好租、最靚價既筍盤。
電話即時查詢:6073 2169
*此行程的機票和酒店等由專業旅運 (Licence No. 350709) 代辦, 費用包括酒店、機票、當地運送及行政雜費。

 

【天天出發 HK No.1 曼谷美食睇樓深度考察團】

買樓最緊要地買啱地區買啱靚價,我地帶你睇晒各熱門BTS站的價細樓,咁就收租回報高升值空間大,名額有限,報名從速。
報名及查詢🙋🏻🙋🏻‍♂

電話即時查詢:6073 2169
📞WhatsApp報名查詢 goo.gl/x1DMRb
*******

【天天出發 台灣睇樓團】

香港人都鍾意台灣,但講到最好住,就係有山有水的台中和淡水。台灣資訊自由,上到Facebook 用到 Google (唔通真係住大灣區用百度?),公共醫療收費廉宜質素高,生活費仲平都不得了。 曾智華都話:台中 肯定這裏是移民首選之地,尤其適合香港退休人士。全程由台灣房產專家及台中當地居民, 介紹當地樓市及生活,精選當地最火最熱數個依山傍水新樓盤 (現樓/ 樓花),台北、台中,帶大家走遍台中知名景點,吃喝享受台灣美好生活。名額有限,報名從速。
報名及查詢🙋🏻🙋🏻‍♂

電話即時查詢:6073 2169
📞WhatsApp報名查詢 goo.gl/x1DMRb